Opinie

8,9
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,8
Komfort
8,4
Lokalizacja obiektu
9,5
Udogodnienia
8,4
Personel
9,2
Stosunek jakości do ceny
9,0

Opinie

    Joanna
    pl

    Ocena

    8,8
    17 października 2018
    Atmosfera wręcz nakłaniająca do odpoczynku :)
    Anna
    pl

    Ocena

    9,6
    2 października 2018

    bardzo miła obsługa

    Ewa
    pl

    Ocena

    9,6
    25 września 2018
    Lokalizacja wspaniała. Krok od Wawelu, blisko Rynek. Dla leniwych tramwaj! Serce dzieciom skradło pudło klocków w pokoju.
    KRZYSZTOF
    ch

    Ocena

    7,9
    15 września 2018
    Miła obsługa ,atmosfera rodzinna,dobra kawa i szarlotka
    Maria
    pl

    Ocena

    8,3
    10 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Maciej
    pl

    Ocena

    8,8
    7 września 2018

    Polecam ten obiekt

    Stanislaw
    pl

    Ocena

    10
    3 września 2018
    Nie mam żadnych zastrzeżeń.
    Uprzejmy i miły personel. Rewelacyjna lokalizacja obiektu.
    Paulina Kwiatkowska
    pl

    Ocena

    6,2
    27 sierpnia 2018

    Polecam tylko ze względu na lokalizację

    Słyszalny każdy krok zza ściany lub z góry. Dwie noce nie przespane przez głośne zachowanie lokatora z góry. Poza tym słychać każdy tramwaj i dzwony na równą godzinę za oknem. W łazience nieprzyjemny smród z kanalizacji. Jest bardzo mała i "starej daty".
    Lokalizacja na plus. Wygodne łóżka. Pokój wyposażony w wentylator, lodówkę, mikrofalę, herbatę, czajnik, suszarkę, ręczniki, sztućce i parę naczyń.
    Artur
    pl

    Ocena

    9,6
    22 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    lorien_7
    pl

    Ocena

    8,8
    14 sierpnia 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ankit Khandelwal
    de

    Ocena

    9,6
    13 października 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacqueline
    au

    Ocena

    10
    28 września 2018
    They did our laundry for us and were very friendly!
    Rita
    hu

    Ocena

    10
    27 września 2018
    Walking distance from the center, the room has every facilities you need, even more. Very helpful staff, they really want you to enjoy your holiday. The appartment belongs to the cafe shop and they serve really good breakfast if you ask. Highly recommended, we definately will go back.
    Jonathan
    us

    Ocena

    10
    25 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jan Kocalka
    sk

    Ocena

    8,8
    23 września 2018
    Parking 15-20 minutes walking from hotel -extra costs
    near the old town, reach breakfast
    elizabeth
    gb

    Ocena

    10
    21 września 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Peter Morgan
    gb

    Ocena

    10
    15 września 2018

    Indalo rooms, a highly recommended hotel

    There's nothing to dislike about this hotel
    Very clean and comfortable room, very close to the main square, easily walkable
    Mark
    gb

    Ocena

    4,2
    4 września 2018

    It was a bed for the night which made the trip relatively expensive

    Having to chase up getting the room cleaned which never happened, having to request extra loo roll which didn’t happen until we had asked for the third time, the room was too hot and had no air conditioning, a fan was provided but just circulated the hot air
    gb

    Ocena

    10
    4 września 2018

    A 'must stay' for Indalo rooms

    So close to everything, lovely food in cafe, staff really friendly and helpful, brilliant stay, will definitely come back.
    Adam
    hu

    Ocena

    10
    3 września 2018

    Cozy room with great location

    Perfect room for couples with excellent location. The café on the first floor is very cozy and the staff is kind.
Ładowanie opinii